Alles over bezorgen

Betalingen

1. Prijzen van de artikelen – de prijzen genoemd op onze website betreffen bruto prijzen, exclusief bezorging dan wel verzending met de post. De verzend-/bezorgkosten zijn zichtbaar bij de afronding van de bestelling.

2. Betaalmethoden – Het is op twee manieren mogelijk te betalen voor de bestelling:

o   – geld overmaken naar het volgende rekeningnummer: NL87 KNAB 0259 2367 56 betaling met behulp van iDEAL.

o   – betaling met behulp van iDEAL.

3. Aankoopbewijs – De verkoper zorgt voor een factuur voor de bestelling. Ook is het mogelijk een BTW factuur te ontvangen.

4. Achteraf betalen – Na ontvangst van de orderbevestiging (met daarop de datum van de ontvangst van de bestelling), wordt van de klant verwacht het aankoopbedrag binnen 7 dagen over te maken naar het aangewezen rekeningnummer. Indien de klant dit niet doet, zal de bestelling worden geannuleerd.

 

 
Bestelling
  onder de €250
Bestelling
  boven de €250
Soort transport
Onze
  bezorgdienst
Onze
  bezorgdienst
Bezorgkosten
€50
GRATIS
Betaalmethoden
Overmaken
iDEAL

 

 

Bezorging

1. Bezorgmethoden – meubels worden geleverd in overeenstemming met de gekozen bezorgmethode naar elke plek in Nederland. Wij bezorgen de artikelen met onze eigen bezorgdienst, vaak zelfs binnen 48 uur vanaf het moment dat we uw bestelling binnenkrijgen, hoewel dit afhankelijk is van het type product dat u heeft besteld. 2. Bezorgmogelijkheden – leveringen geschieden van maandag tot en met vrijdag tussen 15.00 en 22.00 uur en gedurende het hele weekend. De chauffeur neemt 30 minuten voor de verwachte aankomst telefonisch contact met u op. Mocht u onze chauffeur missen op het afgesproken moment van bezorging, zijn wij helaas genoodzaakt extra bezorgkosten in rekening te brengen.

3. Drempellevering – wij maken gebruik van drempellevering. De chauffeur is niet verplicht meubels die meer dan 30 kg wegen over de drempel te tillen en de bezorgkosten zijn dan ook exclusief de bijkomende service in de vorm van het tillen van de meubels over de drempel. De chauffeur kan u echter eventueel helpen onder de voorwaarde dat u zelf verantwoordelijk blijft voor eventuele schade die kan ontstaan als gevolg van het naar binnen tellen van de meubels indien de chauffeur hiermee instemt.

Alle bestelde producten worden als bezorgd beschouwd nadat ze uit het vervoersmiddel, op een stabiel oppervlak zijn geplaatst.

4. Bezorgkosten – bij bestellingen vanaf €250 euro is de bezorging in Nederland GRATIS. Bij bestellingen onder dit bedrag met bezorging in Nederland, brengen wij kosten in rekening ter hoogte van €50.

5. Levertijd – de levertijd bedraagt 7 dagen indien de meubels op voorraad zijn. De verwachte levertijd staat vermeld op de productpagina. Producten die op bestelling zijn gemaakt worden geleverd binnen 4-6 weken.

6. Veiligheid – de klant hoort bij het aannemen van de bestelling te controleren of zowel het product als de verpakking niet zichtbaar zijn beschadigd tijdens het transport. Wanneer daarvan sprake is, hoort het retourproces in werking te worden gezet onder toezicht van de chauffeur.

Product added to wishlist
Product added to compare.