Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades
Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades
Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades
Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades
Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades
Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades

Bedbank Thomas - 90x200 - 2 lades

Levertijd: 3-6 weken
€ 359,00
Inclusief belasting

Bedbank Thomas is het ideale praktische meubel voor in iedere kinderkamer! Deze fantastische bedbank is aan drie kanten ingebouwd, waardoor het overdag als een bank te gebruiken is. Leuk voor uw kind wanneer er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen!

 

Bedbank Thomas is het ideale praktische meubel voor in iedere kinderkamer! Deze fantastische bedbank is aan drie kanten ingebouwd, waardoor het overdag als een bank te gebruiken is. Leuk voor uw kind wanneer er vriendjes en vriendinnetjes komen spelen! Bedbank Thomas heeft de standaard afmetingen van 90 centimeter x 200 centimeter en het houten frame voor het matras is inbegrepen. Aan het bed kan optioneel een leuning worden toegevoegd om uit bed vallen te voorkomen. De bedbank bevat een plank voor het opbergen van boeken, schoolspullen of knuffels. Daarnaast biedt het meubel veel opbergruimte dankzij twee ruime laden op vilten geleiders. Hierdoor blijft er in de kinderkamer extra veel ruimte over om te spelen. De grote onderste lade heeft een verstevigde bodem, zodat deze als extra bed kan dienen. Perfect voor slaapfeestjes!
Voor iedere ouder die de kamer van zijn of haar kind stijlvol wil inrichten. Voor ieder kind wat wil ontdekken, spelen en heerlijk slapen. Voor praktische oplossingen en voor prachtige designs. Maak kennis met de Thomas collectie, volledig geïnspireerd op de jaren 60! De meubels kenmerken zich door het gebruik van subtiele en tijdloze kleuren, die prachtig tot zijn recht komen in ieder interieur. Schuide ladefronten, asymmetrische meubel zijkanten en hoge poten zijn voorbeelden van de decoratie elementen van de meubels. Uiteraard is er ook gedacht aan de veiligheid; dat gaat immers boven alles als het gaat om de kinderkamer. De meubels zijn bestand tegen krassen, stoten en vocht dankzij het gebruik van gladde oppervlakken: overigens ook zeer gemakkelijk schoon te maken!De meubels zijn gelakt met een heldere verf welke volledig veilig is voor kinderen. De collectie is erg uitgebreid en bevat alle onmisbare meubels om de kamer van uw baby of kind prachtig in te richten. Van bedden tot wandplanken: u vindt het in de Thomas collectie!

 

 

 

Kleur:

Wit - Eiken 

 

Afmetingen:

Breedte: 94 cm

Hoogte: 77 cm 

Diepte: 203 cm

 

Materiaal:

Spaanplaat 

 

Extra informatie:

De meubels zijn nieuw, makkelijk zelf thuis te monteren en worden geleverd met handleiding en de benodigde accessoires.

Al onze artikelen zijn voorzien van 2 jaar garantie!

No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.