Salontafel kopen? | Modani Meubels

Salontafels

Salontafels, het puntje op de ‘i’ in het interieur

Zoek jij een mooie en betaalbare salontafel voor de woonkamer? Ga dan maar eens gemakkelijk zitten en bekijk de salontafels in onze webshowroom. Wij hebben voor ieder wat wils: stoer, tijdloos, klassiek, modern en industrieel. Bekijk onze salontafels als je in jouw woonkamer zit. Zo kun jij je beter voorstellen hoe de verschillende modellen in het interieur passen. Salontafels worden vaak los gekocht, als de woonkamer al is ingericht. Let dus op of de tafel bij de stijl van jouw bank en wandkast past.
 

Salontafel voor een opgeruimde woonkamer

De salontafel wordt natuurlijk gebruikt om de kopjes, glazen en ander spullen op te zetten als je gezellig een kopje koffie drink, of zit te borrelen met familie en vrienden. Maar als jij klein behuisd bent, benut dan ook de ruimte onder de salontafel en kies voor een salontafel met bergruimte. Handig om bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, spelcomputer of speelgoed van de kinderen op te bergen. Zo blijft het altijd netjes en opgeruimd in jouw woonkamer.
 

Koop jouw salontafel bij Modani

Heb jij een salontafel gevonden die helemaal naar wens in? Dan bestel je hem gemakkelijk en snel in onze webshowroom. Kijk ook nog even bij onze accessoires voor de aankleding van jouw woonkamer. Bestellingen boven de € 250 bezorgen wij gratis bij jou thuis. Wij leveren binnen 5 werkdagen. Is de salontafel niet op voorraad, dan vragen wij een beetje geduld. Wij bestellen direct bij de fabriek, maar de levertijd wordt dan 3 tot 6 weken. Zodra de bestelling door de fabriek wordt afgeleverd, brengen wij de salontafel met onze bezorgdienst bij je thuis.

Product added to wishlist
Product added to compare.