Wandmeubels en wandkasten kopen? | Modani Meubels

Wandmeubels

Stijlvolle wandmeubels voor elke beurs

In onze showroom hebben wij wandmeubels of wand kasten voor elk interieur en elke beurs. Wandmeubels zijn vaak samengesteld uit losse elementen die veel opbergruimte bieden en samen het wandmeubel vormen. In onze webshowroom hebben wij wandkasten die gewoon op de vloer staan, maar ook zwevende elementen die tegen de wand worden bevestigd. Veel mensen kiezen in hun interieur voor een wandmeubel óf dressoir. Waarom niet beide als je genoeg ruimte hebt? Een wandmeubel in de huiskamer en een dressoir in de eetkamer bijvoorbeeld? Kijk maar eens rustig rond in onze webshowroom.

 

Varieer met wandkasten

Veel wandkasten zijn modulair opgebouwd en dat biedt veel mogelijkheden bij het plaatsen van de wandkast. Waarom zou je alle kastmodules tegen dezelfde wand plaatsen? Zeker als je wat klein behuisd bent, kan het een oplossing zijn om één of meerdere wandkastmodules tegen een andere wand te plaatsen, bijvoorbeeld bij de eethoek. Vooral met de zwevende modules van een wandkast kun je hier zeer creatief mee omgaan.

 

Wandmeubels bij Modani Meubels

Onze wandmeubels zijn zelfbouw meubels. Zij worden geleverd met een duidelijke instructie en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. De wandkasten worden binnen 5 werkdagen bij jou thuis afgeleverd. Is de kast niet op voorraad, dan bestellen wij hem rechtstreeks bij de fabriek. In dat geval vragen we een beetje geduld, want de levertijd is dan 3 tot 6 weken. Komt het wandmeubel bij ons binnen, dan wordt deze direct door onze eigen bezorgdienst gratis bij jou thuis gebracht.

Product added to wishlist
Product added to compare.