Dressoir kopen? Bestel jouw dressoir bij Modani Meubels

Dressoirs

Dressoirs, terug van weggeweest

Dressoirs zijn weer helemaal terug van weggeweest. Logisch, want ze bieden veel opbergruimte en ze zijn gewoon erg mooi. Als de woonkamer niet al te groot is, is het dressoir een zeer goed alternatief voor een wand- of vitrinekast. De beperkte hoogte maakt dat een dressoir niet domineert in het interieur. Het is een meubelstuk dat rust in het interieur brengt. In onze webshowroom hebben wij dressoirs voor alle typen interieurs: jong en modern, minimalistisch, klassiek en zelfs een stoer dressoir voor een industrieel interieur vind je in onze showroom. Allemaal tegen zeer aantrekkelijke prijzen!

 

De mogelijkheden van het dressoir

Het dressoir is een meubelstuk dat zeer goed met andere meubels gecombineerd kan worden. Het dressoir komt goed tot zijn recht in de woonkamer, maar ook bij de eethoek. Wat dacht je van een mooi dressoir op de slaapkamer? De ruimte boven het dressoir is een ideale plek om een mooi schilderij of reproductie op te hangen. Ben je klein behuisd? Denk dan eens aan een mooie spiegel boven het dressoir. Deze maakt de ruimte optisch groter.

 

Bestel jouw dressoir bij Mondani Meubels

Bestel je jouw dressoir in onze webshowroom? Kijk dan ook eens of je nog mooie accessoires in onze showroom zijn die bij het dressoir passen. Bestellingen boven de € 250 worden namelijk gratis door onze eigen bezorgdienst bij je thuis afgeleverd. Onze dressoirs zijn zelfbouw meubels en zijn eenvoudig in elkaar te zetten. Een duidelijke instructie wordt vanzelfsprekend meegeleverd. Bestel je vandaag, dan heb je jouw nieuwe dressoir binnen 5 werkdagen bij je thuis. Is jouw dressoir niet op voorraad, dan bestellen wij het direct bij de fabriek. De levertijd wordt dan 3 tot 6 weken.

Product added to wishlist
Product added to compare.