Hoekbank kopen? Kies zelf je bekleding en kleuren! | Modani Meubels

Hoekbanken

Hoekbanken voor elke woonkamer 

Een stijlvolle hoekbank is een echte blikvanger in je huiskamer. Het nodigt direct uit om eens even comfortabel te gaan zitten. In onze webshowroom hebben wij hoekbanken voor alle typen interieurs. Ga er maar eens goed voor zitten en bekijk op je gemak ons hele assortiment hoekbanken. Je hebt keus genoeg! Heb je een of meerdere banken van jouw voorkeur geselecteerd? Dan kun je thuis direct nameten of de afmetingen van de hoekbank in de woonkamer passen. Dat is het voordeel van shoppen in onze online showroom en voorkomt teleurstellingen achteraf. Geen zorgen over de stof en de kleur van de hoekbank. Bij het bestellen geef je precies aan wat jouw wensen zijn.

 

Hoekbank met chaise longue

Waren vroeger de hoekbanken vaak samengesteld uit twee driezitsbanken of de combinatie van een twee- en driezitsbank, tegenwoordig maakt de chaise longue vaak deel uit van van de hoekbank. De chaise longue geeft de hoekbank een stijlvolle en luxe uitstraling. Zo kijk je comfortabel en stijlvol naar jouw favoriete programma’s of Netflix series, of vlucht je even in de wereld van een spannend boek. Een heerlijk vooruitzicht.

 

Hoekbank bij Mondani Meubels

Bestel je jouw nieuwe hoekbank in onze webshowroom, dan geeft jij precies aan hoe je wilt dat de hoekbank wordt afgeleverd. Jij kiest het type stof en de kleur die het beste bij jouw wensen past. Vergeet ook niet aan te geven welke uitvoering je wilt hebben: links of rechts. Wij laten de hoekbank in de fabriek geheel naar jouw wensen maken. De levertijd varieert tussen de 3 en 8 weken, maar het goede nieuws is dat onze eigen besteldienst jouw nieuwe hoekbank gratis bij je thuis brengt.

Product added to wishlist
Product added to compare.